LISTA STRIJELACA Prve lige Federacije BiH
Jaganjac Maid
NK Bratstvo
2
Salihović Mirnes
FK Budućnost
2
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Pripreme za početak Prve futsal lige NS FBiH


Žrijebanje takmičarskih brojeva futsal lige


Žrijebanje takmičarskih brojeva Prve futsal lige NS FBiH za sezonu 2013/2014 održat će se u utorak 29.10.2013. godine u Sarajevu (prostorije NS Federacije BiH, Franca Lehara br. 3) sa početkom u 14:00.

U utorak 29.10.2013. godine u Sarajevu sa početkom u 14:00 bit će obavljen žrijeb takmičarskih brojeva Prve futsal lige NS FBiH u sezoni 2013/2014 u kojoj će učestvovati 12 klubova koji će biti podjeljeni u dvije grupe sa po šest klubova: Sjever i Jug.

 

 

U grupi „Sjever“ nastupat će: MNK „BOSNA KOMPRED“ Tuzla, MNK „KLANAC“ Brčko, MNK „BILJ-MAR“ Nova Bila, MNK „BUBAMARA“ Cazin, MNK „VEGA MIX“ Živinice i MNK „BANOVIĆI“ Banovići.

 

U grupi „Jug“ nastupat će: MNK „MOSTARSKE KIŠE“ Mostar, KMF „NERETVA“ Mostar, MNK „VJEKOSLAV ARAPOVIĆ“  Mostar, MNK „SOFIĆ“ Buturović Polje, FK/KMF „DRINA“ Goražde i MNK „MOSTAR SG“ Mostar (van konkurencije).

 

Potrebno je da žrijebanju OBAVEZNO prisustvuju predsjednik ili direktor kluba Prve futsal lige NS FBiH.

 

Neposredno prije žrijebanja takmičarski organi Prve futsal lige NS FBiH održat će radni sastanak sa predstavnicima klubova kada će u cilju postizanja potpune regularnosti i kvalitetnog izvođenja takmičenja biti usaglašeni stavovi vezano za organizaciju i izvođenje takmičenja Prve futsal lige NS FBiH u sezoni 2013/2014.

 

Potrebno je da klubovi najkasnije do ponedjeljka 28.10.2013. godine u pismenom obliku dostave prezime i ime predstavnika kluba na žrijebanju i radnom sastanku.

 

Prisustvo žrijebanju i sastanku OBAVEZNO je za sve klubove Prve futsal lige NS FBiH.