LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mahmutović Selmir
NK Tošk
11
Jaganjac Maid
NK Bratstvo
11
Dizdarević Dino
NK Tošk
9
Tatar Kerim
FK Goražde
9
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Obavijest za službena lica


Popravni seminar za suce, dodatna edukacija za delegate Druge lige i polaganje za zvanje entitetski sudac


Komisija za takmičenje i Komisija za suce i suđenje NS FBiH utvrdila je termine popravnog/ponovljenog ispita za suce "A" i "B" liste Prve i Druge lige FBiH, zatim termine dodatne edukacije za delegate Druge lige FBiH, kao i termin polaganja za zvanje Entitetski sudac.

Popravni ispit za suce "A" i "B" liste Prve i Druge lige FBiH održat će se 05/06.09.2014. godine u Sarajevu (hotel "Sunce" Vogošća) sa početkom u 14:00 sati, dok je fitnes test pod stručnim nadzorom Fakulteta za sport u Sarajevu zakazan na stadionu "Asim Ferhatović- Hase" u subotu 06.09.2014. godine sa početkom u 08:00 sati.

 

Komisija za takmičenje NS FBiH na osnovu sprovedenog testiranja delegata iz poznavanja rada na računaru, a shodno odluci IO NS FBiH  utvrdila je grupe uspješnosti delegata sa potrebnom edukacijom i terminima edukacionih seminara.

 

Za delegate Druge lige FBiH kojima je potrebna dodatna edukacija održat će se u sljedećim terminima: za delegate Druge lige FBiH grupa "Sjever" u četvrtak 04.09.2014. godine u Lukavcu u 12:00 sati, a za delegate Druge lige FBiH grupa "Centar" u utorak 09.09.2014. godine u Zenici sa početkom u 15:00 sati.

 

Također, Komisija za suce i suđenje NS FBiH donijela je odluku o polaganju ispita za zvanje Entitetski sudac. Ispit za zvanje entitetski sudac održat će se u subotu 06.09.2014. godine u Sarajevu (hotel "Sunce" Vogošća) sa početkom u 09:30 sati.