LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mahmutović Selmir
NK Tošk
11
Jaganjac Maid
NK Bratstvo
11
Dizdarević Dino
NK Tošk
9
Tatar Kerim
FK Goražde
8
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Prva liga FBiH


Održan sastanak sa klubovima Prve lige FBiH


U četvrtak 05.03.2015. godine u Sarajevu (hotel „Sunce“ Vogošća) održan je sastanak Izvršnog odbora NS FBiH, predsjednika i dopredsjednika Komisije za natjecanje i Komisije za suce i suđenje NS FBiH sa predsjednicima klubova Prve lige Federacije BiH

U cilju što kvalitetnije pripreme za nastavak takmičenja u sezoni 2014/2015, Nogometni savez Federacije BiH organizirao je sastanak Izvršnog odbora NS FBiH, predsjednika i dopredsjednika Komisije za natjecanje i Komisije za suce i suđenje NS FBiH sa predsjednicima klubova Prve lige Federacije BiH. Sastanku je prisustvovao i direktor Odjela za takmičenje i suđenje NS/FS BiH.

 

Na sastanku je zaključeno kako su Izvršni odbor NS FBiH, Sekretarijat NS FBiH i nadležna tijela NS FBIH uspješno organizovali i sproveli takmičenje u prvom dijelu prvenstvene sezone 2014/2015. Također doneseni su zaključci i zauzeti stavovi koji će doprinijeti postizanju potpune regularnosti takmičenja i transparentnosti u radu svih organa i tijela NS FBiH a što je zajednički interes NS FBiH i svih klubova učesnika u takmičenju.