LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mahmutović Selmir
NK Tošk
11
Jaganjac Maid
NK Bratstvo
11
Dizdarević Dino
NK Tošk
9
Tatar Kerim
FK Goražde
9
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Seminar- akreditiranje službenih osoba klubova Prve lige FBiH


Obavijest za klubove Prve lige FBiH


Nogometni savez Federacije BiH organizira seminar- akreditovanje za službene predstavnike, komesare bezbjednosti, ljekare i fizioterapeute klubova Prve lige Federacije BiH.

Seminar- akreditiranje službenih osoba klubova Prve lige Federacije BiH održat će se u SRIJEDU 05.08.2015. godine u hotelu "Sunce" u Vogošći sa početkom u 15:30 sati


Seminaru su obavezni prisustvovati svi službeni predstavnici i komesari bezbjednosti klubova Prve lige FBiH, dok ljekari i fizioterapeuti nisu obavezni prisustvovati seminaru, ali su OBAVEZNI dostaviti popunjen upitnik sa osobnim podacima i OBAVEZNO dostaviti kopiju diplome medicinske struke, kopiju lične/osobne karte i 2 male fotografije kako bi akreditacija bila izdata.

 

Također, uz popunjen upitnik, svi komesari bezbjednosti i službeni predstavnici OBAVEZNI su dostaviti kopiju lične/osobne karte i 2 male fotografije.


Takmičarske akreditacije neće dobiti službeni predstavnici i komesari za bezbjednost koji ne prisustvuju seminaru, kao ni ljekari i fizioterapeuti koji ne dostave traženu dokumentaciju, kao i službene osobe koje su odlukama disciplinskog organa kažnjeni zabranom obavljanja službene dužnosti.


Također, seminaru-akreditiranju mogu prisustvovati službene osobe klubova Druge lige FBiH – Grupa „Sjever“, „Centar, „Zapad“ i „Jug“, koji ne posjeduju validne takmičarske akreditacije i klubovi koji su iz kantonalnih/županijskih liga ostvarili plasman u Drugu ligu za sezonu 2015/2016 a nisu bili u mogućnosti da prethodno osiguraju validne takmičarske akreditacije službenih osoba

 


PROGRAM SEMINARA- AKREDITIRANJAUPITNICI ZA KLUBOVE PRVE LIGE FBiH

 

 

UPITNICI ZA KLUBOVE DRUGE LIGE FBiH