LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mahmutović Selmir
NK Tošk
11
Jaganjac Maid
NK Bratstvo
11
Dizdarević Dino
NK Tošk
9
Tatar Kerim
FK Goražde
9
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Aktivnosti NS FBiH


Pripreme za nastavak takmičenja Druge lige FBiH grupa „Centar“


U organizaciji Nogometnog saveza FBiH 10.03.2016. godine u Sarajevu (hotel „Sunce“ Vogošća) održan je edukacioni seminar za delegate Druge lige FBiH grupa „Centar“ i seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa „Centar“.

U četvrtak 10.03.2016. godine u Sarajevu (hotel „Sunce“ Vogošća), u cilju pripreme za nastavak takmičenja/natjecanja Druge lige FBiH grupa „Centar“ u sezoni 2015/2016, NS FBiH je sproveo edukacioni seminar za delegate Druge lige FBiH grupa „Centar“ i seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa „Centar“.

 

 

 

Komisija za takmičenje/natjecanje NS FBiH u saradnji sa Takmičarskim /natjecateljskim organima Druge lige FBiH grupa „Centar“ izvršila je zajedničku analizu takmičenja/natjecanja i obavljanja dužnosti delegata u jesenjem dijelu takmičenja/natjecanja Druge lige FBiH-grupa „Centar“. Izvršeno testiranje rada delegata u COMET informacionom sistemu, te su delegati  dobili smjernice i uputstvo za rad u drugom dijelu sezone 2015/2016.

 

Također, održan je seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa „Centar“, te su klubovi upoznati sa obavezama za nastavak takmičenja/natjecanja Druge lige FBiH grupa „Centar“.