LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mahmutović Selmir
NK Tošk
11
Jaganjac Maid
NK Bratstvo
11
Dizdarević Dino
NK Tošk
9
Tatar Kerim
FK Goražde
8
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Historijski uspjeh bh. kadeta


NS Federacije BiH čestita našim kadetima odlazak na Euro


Nogometni savez Federacije Bosne i Hercegovine sa svim svojim tijelima i organima čestita historijski uspjeh kadetskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine plasman na Evropsko prvenstvo.

Nakon seniora koji su 2014. godine bili sudionici Svjetskog prvenstva u Brazilu, plasman naših najboljih kadeta na Euro, koji će biti održan u Azerbejdžanu od 5. do 21. maja ove godine, najveći je uspjeh Nogometnog/fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i prvi plasman na Evropsko prvenstvo jedne od reprezentativnih selekcija BiH.

 

Nogometni savez Federacije BiH nastavit će davati punu podršku Nogometnom/fudbalskom savezu BiH ka jačanju bh. nogometa i stvaranju vrhunskih rezultata. 

 

Plasman naših kadeta na Euro 2016. godine samo nam je podstrek ka jačanju našeg nogometa i stvaranju najkvalitetnijih uslova za razvoj nogometa u našoj zemlji. 

 

Zahvaljujući izuzetnoj organizaciji Nogometnog/fudbalskog saveza BiH na čelu sa predsjednikom Elvedinom Begićem i generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem,   uvjereni smo NS/FS BiH  neće stati na ovome, te da će u najboljem svijetlu predstavljati BiH na smotri najboljih U-17 reprezentacija Evrope, te da ćemo se uskoro radovati i uspjesima svih naših ostalih selekcija.