LISTA STRIJELACA Prve lige Federacije BiH
Mašić Anes
NK Gošk
10
Vidović Antonio
HNK Orašje
10
Žerić Denis
FK Goražde
9
Bajić Kosta
NK Bratstvo
8
Haračić Dženan
NK Metalleghe BSI
8
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Aktivnosti NS/FS BiH


Održan seminar za enitetske, kantonalne/županijske i područne saveze


U Mostaru u organizaciji NS/FS BiH završen je dvodnevni seminar za enitetske, kantonalne/ županijske i područne saveze NS/FS BiH.

U organizaciji NS/FS BiH 02. i 03.02.2017. godine u Mostaru  ( hotel „Mostar“) održan je edukativni seminar za enitetske, kantonalne/ županijske i područne saveze NS/FS BiH na kojem su predstavnici saveza imali niz stručnih predavanja.

 

Prvog dana seminara  predstavnicima saveza  prezentirane su „Izmjene i dopune pravilnika o registracionim savezima NS/FS BiH“, te su imali stručna predavanja na teme „Statusna pitanja klubova-zakonske odredbe“ i „Akreditovanje trenera na nižim nivoima takmičenja“.

 

Drugog dana seminara održana su stručna predavanja na teme „Pravilnik o registraciji, statusu i transferu igrača NS/FS BiH-planirane izmjene i dopune“, „Comet informacioni sistem“ i „Standardni i informacioni aspekt adminstracije u sportu“.

 

Seminaru su prisustvovali predstavnici NS/FS BiH, NS FBiH, FS RS,  te predstavnici 10 kantonalnih/županijskih nogometnih saveza NS FBiH i predstavnici područnih saveza FS RS.