LISTA STRIJELACA Prve lige Federacije BiH
Mašić Anes
NK Gošk
10
Vidović Antonio
HNK Orašje
10
Žerić Denis
FK Goražde
9
Bajić Kosta
NK Bratstvo
8
Haračić Dženan
NK Metalleghe BSI
8
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Aktivnosti NS FBiH


NS Federacije BiH organizira turnire za kadetkinje i pretpionire


Nogometni savez Federacije Bosne i Hercegovine osmu godinu za redom organizira i sprovodi tradicionalni dvodnevni turnir za kadetkinje i pretpionire.

Turnir NS FBiH za kadetkinje “Fair-play dani ženskog nogometa NS Federacije BiH” održat će se 29/30.05.2018. godine u Sarajevu, na terenima sa umjetnom travnom stadiona “Asim Ferhatović- Hase”, a pravo nastupa imaju sve ispravno registrirane igračice rođene 01.01.2001. godine i mlađe.

 

Nogometni savez Federacije BiH snosit će troškove spavanja a predviđene su nagrade i priznanja za učesnike turnira.

 

Klubovi Prve i Druge ženske lige Federacije BiH prijavu za turnir mogu izvršiti u Sekretarijat NS FBiH najkasnije do ponedjeljka 14.05.2018. godine.

 

Turnir pretpionirskih prvaka kantonalnih/županijskih saveza pod nazivom "Igrajmo za fair-play" održat će se 07. i 08.06.2018. godin također u Sarajevu  na terenima sa umjetnom travnom stadiona “Asim Ferhatović- Hase”, a NS Federacije BiH je također svim klubovima koji nisu iz mjesta odigravanja turnira obezbijedio hotelski smještaj sa punim pansionom.

 

Na Turniru će učestvovati prvaci svih 10 kantonalnih/županijskih saveza u pretpionirskoj konkurenciji, a k/ž savezi obavezni su najkanije do 04.06.2018. godine u Sekretarijat NS FBiH dostavitiime kluba i podatke o zvaničnom prvaku k/ž lige u pretpionirskoj konkurencij.