LISTA STRIJELACA Prve lige Federacije BiH
Mujkić Jasmin
NK Bratstvo
21
Haračić Dženan
NK Metalleghe BSI
15
Salihović Mirnes
NK Slaven
15
Vidović Antonio
HNK Orašje
13
Džafić Idriz
FK Igman
12
Poturalić Husein
FK Sloga
12
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Aktivnosti NS FBiH


NS Federacije BiH organizira turnire za kadetkinje i pretpionire


Nogometni savez Federacije Bosne i Hercegovine osmu godinu za redom organizira i sprovodi tradicionalni dvodnevni turnir za kadetkinje i pretpionire.

Turnir NS FBiH za kadetkinje “Fair-play dani ženskog nogometa NS Federacije BiH” održat će se 29/30.05.2018. godine u Sarajevu, na terenima sa umjetnom travnom stadiona “Asim Ferhatović- Hase”, a pravo nastupa imaju sve ispravno registrirane igračice rođene 01.01.2001. godine i mlađe.

 

Nogometni savez Federacije BiH snosit će troškove spavanja a predviđene su nagrade i priznanja za učesnike turnira.

 

Klubovi Prve i Druge ženske lige Federacije BiH prijavu za turnir mogu izvršiti u Sekretarijat NS FBiH najkasnije do ponedjeljka 14.05.2018. godine.

 

Turnir pretpionirskih prvaka kantonalnih/županijskih saveza pod nazivom "Igrajmo za fair-play" održat će se 07. i 08.06.2018. godin također u Sarajevu  na terenima sa umjetnom travnom stadiona “Asim Ferhatović- Hase”, a NS Federacije BiH je također svim klubovima koji nisu iz mjesta odigravanja turnira obezbijedio hotelski smještaj sa punim pansionom.

 

Na Turniru će učestvovati prvaci svih 10 kantonalnih/županijskih saveza u pretpionirskoj konkurenciji, a k/ž savezi obavezni su najkanije do 04.06.2018. godine u Sekretarijat NS FBiH dostavitiime kluba i podatke o zvaničnom prvaku k/ž lige u pretpionirskoj konkurencij.