LISTA STRIJELACA m:tel Prve lige Federacije BiH
Mahmutović Selmir
NK Tošk
11
Jaganjac Maid
NK Bratstvo
11
Dizdarević Dino
NK Tošk
9
Tatar Kerim
FK Goražde
8
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Omladinski nogomet


HNK Tomislav vodeći u obje konkurencije Omladinske lige BiH grupa Jug


Kadeti i juniori HNK Tomislav iz Tomislavgrada jesenji su prvaci Omladinske lige BIH grupa Jug.

HNK Tomislav je jedini klub u Omladinskoj ligi BiH kojem je uspjelo da prvi dio sezone završi na prvom mjestu u obje konkurencije.

 

Kadeti su na prvom mjestu završili sa 31 osvojenim bodom uz omjer 10 pobjeda i jedan nerješen rezultat i bez poraza sa gol razlikom 54:5, dok su juniori prvi dio sezone završili sa 27 bodova, devet pobjeda i jednim porazom te gol razikom 44 data i 8 primljenih golova. 

 

Drugoplasirani timovi, HŠK Posušje u kadetskoj i NK Gošk u juniorskoj imaju pet bodova manje od vodećeg, odnosno kadeti Posušja su osvojilli 26 bodova a juniori Goška 22. 

 

Od 54 postignuta gola za kadetsku selekciju, Domagoj Šiško je postigao 27 te je vodeći strijelac lige. Slijede ga Kraljević Tomislav (HŠK Posušje) sa 13 te Janjić Veljko (FK Leotar) sa 10 datih golova. 

 

Juniori Tomislava Bandić Josip i Šiško Branimir zajedno su postigli 30 golova za svoj tim, Budimir Ante 4 a svi ostali igrači 10 golova.

 

Bandić i Šiško su i najbolji strijelci ovog takmičenja, a prate ih Čuljak Gabrijel iz Gruda sa 9 golova i Milojević Đorđe iz FK Leotar Trebinje sa 8 postignutih zgoditaka. 

 

Sve rezultate i tabelu možete pogledati na sljedećem LINKU.