LISTA STRIJELACA Prve lige Federacije BiH
Mašić Anes
NK Gošk
10
Vidović Antonio
HNK Orašje
10
Bajić Kosta
NK Bratstvo
9
Haračić Dženan
NK Metalleghe BSI
9
Žerić Denis
FK Goražde
9
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS

Obavijest za službena lica


Seminar za trenere Druge lige FBiH


Shodno UEFA Konvenciji o priznavanju trenerskih diploma, čiji je potpisnik NS/FS BiH, a u skladu sa Pravilnikom o statusu trenera, seminar i izdavanje trenerskih takmičarskih akreditacija za klubove Druge lige Federacije BiH (grupa – „Sjever“, „Centar“, „Zapad“ i „Jug“) sa SENIORE, JUNIORE I KADETE održat će se u četvrtak 14.03.2013. godine u Sarajevu (hotel „Sunce“ Vogošća) sa početkom u 14:00 sati.

Edukacija trenera i izdavanje trenerskih takmičarskih akreditacija u nadležnosti je Centra za edukaciju trenera NS/FS BiH, a takmičarska akreditacija neće biti izdata treneru koji ne bude prisustvovao seminaru- akreditovanju trenera.

Takmičarska akreditacija predstavlja uslov za obavljanje trenerskog posla na utakmicama Druge i Omladinske lige NS FBiH.

 

Seminaru, u četvrtak 14. marta/ožujka 2013. godine, potrebno je da prisustvuju treneri SENIORA, JUNIORA i KADETA svih klubova Druge lige Federacije BiH (grupe – „Sjever“, „Centar“, „Zapad“ i „Jug“), kao i treneri JUNIORA i KADETA OMLADINSKE LIGE (grupa- „Sjever“, „Centar“, „Zapad“ i „Jug“).

 

Potrebno je da Tehnički sekretari Druge lige FBiH grupa „Sjever“, „Centar“, „Zapad“ i „Jug“ dopis NS FBiH i NS/FS BiH dostave svim klubovima Druge lige FBiH.

 

 

DOPIS NS/FS BiH od 11.02.2013. godine.