LISTA STRIJELACA Prve lige Federacije BiH
Fajić Nusmir
FK Velež
18
Salihović Mirnes
NK Slaven
10
Brandao De Souza Ubiratan
FK Velež
9
Jaćimović Ognjen
NK Zvijezda
9
Dizdarević Dino
NK Tošk
7
Haračić Dženan
NK Metalleghe BSI
7
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS
Utakmice FK „Olimpik“ Klub iz Sarajeva je nakon završetka prvog dijela prvenstva Prve lige FBiH u takmičarskoj sezoni 2018/2019 zauzeo drugo mjesto sa osvojena 32 boda.
Prva futsal liga FBiH Seminar za suce i delegate Prve futsal lige FBiH U organizaciji Nogometnog saveza Federacije BiH u petak 18.01.2019. godine u Vitezu održat će se edukacioni seminar za suce i delegate Prve futsal lige FBiH.
Prva liga FBiH Pregled utakmica FK „Velež“ FK „Velež“ Mostar osvojio je naslov jesenjeg prvaka Prve lige Federacije BiH u takmičarskoj sezoni 2018/2019 sa 39 osvojenih bodova.
Predstavljamo jesenje prvake Juniori Goška ispred Veleža i Igmana U Omladinskoj ligi BiH grupa Jug za juniore pet klubova je u borbi za prvo mjesto.
Predstavljamo jesenje prvake Kadeti Veleža bez poraza u prvom dijelu sezone Kadetska ekipa fudbalskog kluba Velež jesenji dio polusezone u Omladinskoj ligi BiH grupa Jug završila je na prvom mjestu sa bodom prednosti u odnosu na HNK Tomislav iz Tomislavgrada.
Predstavljamo jesenje prvake NK Vitez superioran u Omladinskoj ligi BiH B za juniore Jesenji dio sezone u Omladinskoj ligi BiH grupa B za juniore protekao je u znaku Nogometnog kluba Vitez.
Predstavljamo jesenje prvake Kadeti NK Iskra sa jednim bodom prednosti čekaju drugi dio sezone Prvo mjesto na kraju prvog dijela takmičarske sezone 2018/2019 u Omladinskoj ligi BiH grupa Centar B za kadete pripalo je ekipi NK Iskra iz Bugojna.