LISTA STRIJELACA Prve lige Federacije BiH
Čatić Berin
NK Travnik
2
Osmanović Dženan
FK Radnik
2
Zeba Zajko
FK Olimpik
2
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS
Rezultati 2. kola Prve lige FBiH Odigrane utakmice 2. kola Prve lige FBiH (17.08.2019.)
Prva liga FBiH Delegiranje 2. kola Prve lige FBiH Komisija za takmičenje i Komisija za suce i suđenje NS FBiH izvršili su delegiranje službenih lica na utakmice 2. kola Prve lige Federacije BiH.
Prva liga FBiH Rezultati 1. kola Prve lige FBiH Odigrane utakmice 1. kola Prve lige FBiH (10.08.2019.)
Prva liga FBiH Delegiranje 1. kola Prve lige FBiH Komisija za takmičenje i Komisija za suce i suđenje NS FBiH izvršili su delegiranje službenih lica na utakmice 1. kola Prve lige Federacije BiH.
Aktivnosti NS FBiH Uspješno održana edukacija za medicinsko osoblje klubova Prve lige Federacije BiH U organizaciji Nogometnog saveza Federacije BiH i Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH u Sarajevu 03/04.08.2019. godine, održan je edukacioni seminar za ljekare i fizioterapeute klubova Prve lige Federacije BiH.
Aktivnosti NS FBiH Održan seminar za delegate Prve lige Federacije BiH U Sarajevu je održan redovni seminar za delegate Prve lige Federacije BiH.
Omladinska liga BiH Izvršen žrijeb takmičarskih brojeva Omladinske lige BiH Centar i Jug U Sarajevu je izvršen žrijeb takmičarskih brojeva Omladinske lige BiH grupa Centar A i B te grupe Jug za kadete i juniore.