LISTA STRIJELACA Prve lige Federacije BiH
Salihović Mirnes
FK Radnički
15
Jusufbašić Sabahudin
NK Travnik
15
Ramić Mirsad
NK Gošk
13
Aničić Igor
FK Rudar
10
Radovanović Igor
FK Sloga
9
Spahić Bajro
FK Rudar
9
Zukić Seid
NK Travnik
9
LINKOVI Nogometni savezi u BiH
NS/FS BiH
FS KS
NS TK
NS ZDK
NS PŽ-O
NS SBK/KSB
NS USK
NS HNK/Ž
UFSIKS
ŽNS ŽHB
UNSIZDK
FS RS
Rezultati 24. kola Prve lige FBiH Odigrane utakmice 24. kola Prve lige FBiH (29.04.2017.)
Disciplinska komisija NS FBiH Održana sjednica Disciplinske komisije NS FBiH U četvrtak 27.04.2017. godine u Sarajevu, održana je sjednica Disciplinske komisije NS FBiH.
Prva liga FBiH Delegiranje 24. kola Prve lige FBiH Predsjednici i dopredsjednici Komisije za suce i suđenje i Komisije za takmičenje NS FBiH izvršili su delegiranje sudaca, posmatrača suđenja i delegata na utakmicama 24. kola Prve lige FBiH.
Održana sjednica Komisije za suce i suđenje NS FBiH Komisija sankcionirala suce koji su pravili pogreške na utakmicama Prve lige FBiH Komisija za suce i suđenje Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine je dana 26.04.2017. godine održala redovnu sjednicu, na kojoj je vršena analiza suđenja i rada posmatrača suđenja na utakmicama 22. i 23. kola Prve lige Federacije BiH.
Prva liga FBiH Rezultati 23. kola Prve lige Federacije BiH Odigrane utakmice 23. kola Prve lige Federacije BiH:
Promjena termina utakmice Utakmica FK Budućnost-FK Goražde igra se u nedjelju 23.04.2017. Komisija za takmičenje NS Federacije BiH donijela je odluku o promjeni termina utakmice 23. kola Prve lige FBiH: FK Budućnost Banovići - FK Goražde.
Upozorenje službenim licima Prve lige NS FBiH Zabrana kontaktiranja sa klubovima-obaveza prijavljivanja svake moguće negativnosti U cilju zaštite integriteta takmičenja Prve lige NS FBiH, upozoravaju se službena lica Prve lige NS FBiH (sudije, delegati i posmatrači suđenja) da nije dozvoljeno, odnosno da im se zabranjuje bilo koji kontakt sa klubovima vezano za utakmice na kojima obavljaju službenu dužnost u takmičenju Prve lige NS FBiH kao i za sve ostale utakmice pomenutog takmičenja NS FBiH.
Anketa Učestvujte u anketi NSFBiH
Da li ste zadovoljni igrama svog tima u sezoni 15/16