Vijesti

Žrijebanje takmičarskih brojeva futsal lige

Žrijebanje takmičarskih brojeva Prve futsal lige NS FBiH za sezonu 2013/2014 održat će se u utorak 29.10.2013. godine u Sarajevu (prostorije NS Federacije BiH, Franca Lehara br. 3) sa početkom u 14:00.

U utorak 29.10.2013. godine u Sarajevu sa početkom u 14:00 bit će obavljen žrijeb takmičarskih brojeva Prve futsal lige NS FBiH u sezoni 2013/2014 u kojoj će učestvovati 12 klubova koji će biti podjeljeni u dvije grupe sa po šest klubova: Sjever i Jug.

 

 

U grupi „Sjever“ nastupat će: MNK „BOSNA KOMPRED“ Tuzla, MNK „KLANAC“ Brčko, MNK „BILJ-MAR“ Nova Bila, MNK „BUBAMARA“ Cazin, MNK „VEGA MIX“ Živinice i MNK „BANOVIĆI“ Banovići.

 

U grupi „Jug“ nastupat će: MNK „MOSTARSKE KIŠE“ Mostar, KMF „NERETVA“ Mostar, MNK „VJEKOSLAV ARAPOVIĆ“  Mostar, MNK „SOFIĆ“ Buturović Polje, FK/KMF „DRINA“ Goražde i MNK „MOSTAR SG“ Mostar (van konkurencije).

 

Potrebno je da žrijebanju OBAVEZNO prisustvuju predsjednik ili direktor kluba Prve futsal lige NS FBiH.

 

Neposredno prije žrijebanja takmičarski organi Prve futsal lige NS FBiH održat će radni sastanak sa predstavnicima klubova kada će u cilju postizanja potpune regularnosti i kvalitetnog izvođenja takmičenja biti usaglašeni stavovi vezano za organizaciju i izvođenje takmičenja Prve futsal lige NS FBiH u sezoni 2013/2014.

 

Potrebno je da klubovi najkasnije do ponedjeljka 28.10.2013. godine u pismenom obliku dostave prezime i ime predstavnika kluba na žrijebanju i radnom sastanku.

 

Prisustvo žrijebanju i sastanku OBAVEZNO je za sve klubove Prve futsal lige NS FBiH.