Vijesti

Finalni turnir kadetskog prvenstva NS FBiH u Mostaru

Finalni turnir kadetskog prvenstva Federacije BiH odigrat će se 07 i 08.06.2014. godine u Mostaru a učesnici su HNK „Branitelj“, FK „Sloboda“, NK „Jedinstvo“ i FK „Željezničar“.

 

U organizaciji Nogometnog saveza Federacije BiH dvodnevni Finalni turnir kadetskog prvenstva FBiH održat će se u subotu i nedjelju 07/08.06.2014. godine u Mostaru na stadionu HNK „Branitelj“ SRC „Rodoč“.

 

 

Na turniru će učestvovati prvaci iz Omladinske lige BiH za kadete grupe „Centar“ i „Jug“ i najbolje plasirane ekipe iz Federacije BiH koje se takmiče u Omladinskoj ligi BiH grupe „Sjever“ i „Zapad“  i to: FK „Željezničar“, HNK „Branitelj“, FK „Sloboda“ i NK „Jedinstvo“.

 

Prvog dana turnira u subotu 07.06.2014. igraju se utakmice polufinala i to:

 

FK „Željezničar“ – FK „Sloboda“ sa početkom u 16:00 

NK „Jedinstvo“ – HNK „Branitelj“ sa počekom u 18:00

 

Drugog dana turnira odigrat će se utakmica za treće mjesto sa početkom u 10:00  i utakmica finala u 12:00, nakon čega će biti upriličena dodjela nagrada i priznanja najboljim ekipama i pojedincima.

 

Nogometni savez Federacije BiH je obezbjedio nagrade i priznanja svim timovima i najboljim pojedincima a tehnički domaćin turnira je HNK „Branitelj“ Mostar.