Vijesti

Popravni fitnes test za suce Druge lige FBiH u utorak 07.04.2015. godine

Komisija za suce i suđenje NS FBiH utvrdila je termin ponovljenog-popravnog seminara i fitness testa za suce „A“ i „B“ liste Druge lige FBiH grupe „Sjever“, „Centar“, „Zapad“ i „Jug“

Popravni fitness tes održat će se u utorak 07.04.2015. godine na stadionu "Asim Ferhatović- Hase" u Sarajevu sa početkom u 15:00 sati, pod nadzorom Stručnog tima Fakulteta za sport u Sarajevu. 

 

Teoretski dio seminara za sve suce koji nisu prisustvovali redovnom seminaru sudaca održat će se u hotelu "Sunce" u Vogošći sa početkom u 16:00 sati. 


Ponovljenom/popravnom seminaru i fitness testu, obavezni su pristupiti suci koji nisu prisustvovali redovnom zimskom seminaru i fitness testu, dok suci koji su pristupili seminaru a nisu položili  fitness test obavezni su pristupiti samo popravnom fitness testu.


Također, Komisija za takmičenje NS FBiH donijela je odluku o održavanju ponovnog seminara za sve delegate Druge lige FBiH koji nisu prisustvovali redovnim seminarima.


Ponovni seminar za delegate održat će se također u utorak 07.04.2015. godine u hotelu "Sunce" u Vogošći sa početkom u 15:00 sati.