Vijesti

Turnir Omladinskih reprezentacija k/ž saveza NS FBiH

U organizaciji Nogometnog saveza Federacije BiH, 25., 26. i 27.08.2015. godine u Cazinu, održat će se Omladinski Turnir „U-15“ reprezentacija kantonalnih/županijskih saveza NS FBiH.

U cilju afirmacije i razvoja omladinskog nogometa u Federaciji BiH, NS FBiH uz tehničku podršku NS USK organizuje Omladinski Turnir „U-15“ reprezentacija kantonalnih/županijskih saveza FBiH koji će se održati u Cazinu u utorak, srijedu i četvrtak 25., 26. i 27.08.2015. godine.

 

Na turniru su obavezni učestvovati svi kantonalni/županijski savezi FBiH, te su obavezni da pravovremeno izvrše sve pripreme za Turnir, izaberu Stručne štabove, izvrše selektiranje igrača kao i da izvrše sve ostale neophodne pripremne radnje. Na Turniru pravo nastupa imaju igrači rođeni 01.01.2000. godine i mlađi.

 

Turnir će biti izvanredna prilika selektoru kadetske reprezentacije BiH da vidi najbolje mlade igrače koji su 2000 godište i mlađi, iz svih 10 kantonalnih/županijskih saveza, te izvrši selektiranje igrača za reprezentaciju BiH.

 

Za najbolje timove i pojedince osigurane su nagrade i priznanja.