Vijesti

Održani seminari za delegate i klubove Druge lige FBiH grupa „Jug"

U Čitluku (hotel „Brotnjo“) 03.03.2016. godine u organizaciji NS FBiH održan je edukacioni seminar za delegate Druge lige FBiH grupa „Jug“ i seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa „Jug“.

U organizaciji NS FBiH u četvrtak 03.03.2016. godine u Čitluku (hotel „Brotnjo“), u cilju pripreme za nastavak takmičenja/natjecanja  Druge lige FBiH grupa „Jug“ u sezoni 2015/2016, održan je edukacioni seminar za delegate Druge lige FBiH grupa „Jug“ i seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa „Jug“.

 

Komisija za takmičenje/natjecanje NS FBiH u saradnji sa Takmičarskim /natjecateljskim organima Druge lige FBiH grupa „Jug“ izvršila je zajedničku analizu takmičenja/natjecanja i obavljanja dužnosti delegata u jesenjem dijelu takmičenja/natjecanja Druge lige FBiH-grupa „Jug“. Izvršeno testiranje rada delegata u COMET informacionom sistemu, te su delegati dobili smjernice i upute za rad u proljetnom dijelu sezone 2015/2016.

 

Također, održan je seminar-akreditiranje službenih osoba klubova Druge lige FBiH grupa „Jug“, te su klubovi upoznati sa obavezama za nastavak takmičenja/natjecanja Druge lige FBiH grupa "Jug".