Vijesti

Seminar za produženje validnosti UEFA trenerskih licenci

Ovim putem obavještavamo sve trenere da će Centar za edukaciju kadrova NS/FS BiH od 04.04. do 06.04.2016. u Sarajevu (hotel „Park“ Vogošća) organizirati dvodnevni seminar za produženje validnosti UEFA trenerskih licenci.

- Dvodnevni seminar za produženje validnosti UEFA trenerskih licenci održat će se od 04.04. do 06.04.2016. godine u Sarajevu (hotel "Park" Vogošća) sa početkom u 12:00 sati.

 

 

Na seminarima za trenere klubova Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH  koji su održani u mjesecu martu/ožujku 2016. godine u Sarajevu, trenerima klubova Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH kojima je istekao rok važenja trenerske licence, Centar za edukaciju trenera NS/FS BiH izdao je trenersku takmičarsku akreditaciju sa rokom važenja do 06.04.2016. godine, kako bi mogli obavljati službenu dužnost trenera na utakmicama Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH.

 

Imajući u vidu navedeno, potrebno je da treneri kojima je istekla licenca, prisustvuju seminaru za produženje validnosti UEFA licenci koji će se održati u organizaciji Centra za edukaciju trenera NS/FS BiH od 04.04. do 06.04.2016. godine u Sarajevu (Hotel „Park“ Vogošća) sa početkom u 12:00 sati. Nakon produženja UEFA licence istima će biti izdata trenerska takmičarska akreditacija za validnim rokom važenja za 2016. godinu.

 

Treneri klubova Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH kojima trenerska takmičarska akreditacija izdana od Centra za edukaciju trenera NS/FS BiH istiće 06.04.2016. godine, a isti ne pristupe seminaru i ne izvrše produženje validnosti UEFA licence, nakon isteka roka važenja trenerske takmičarske akreditacije, ne mogu obavljati službenu dužnost trenera na utakmica Prve lige FBiH, Druge lige FBiH i Omladinske lige BiH.

 

Također, seminaru mogu prisustvovati svi treneri kojima je istekla UEFA trenerska licenca.

 

 

OBAVIJEST CENTRA ZA EDUKACIJU TRENERA NS/FS BiH