Vijesti

Utakmica HNK "Branitelj" - HNK "Čapljina" igra se u subotu 14.05.2016. godine

Komisija za natjecanje Nogometnog saveza Federacije BiH donijela je odluku o promjeni termina utakmice 26. kola Prve lige FBiH: HNK "Branitelj" - HNK "Čapljina".

HNK „Branitelj“ Mostar, podnio je zamolbu Komisiji za natjecanje NS FBiH za promjenu termina odigravanja utakmice 26. kola Prve lige FBiH: HNK "Branitelj" - HNK "Čapljina", da se navedena utakmica umjesto u nedjelju 15.05.2016. godine odigra u subotu 14.05.2016. godine sa početkom u 17:00.

 

HNK „Branitelj“ Mostar, zamolbu za promjenom termina navedene utakmice podnio je iz razloga nemogučnosti osiguranja utakmice od strane Policijske Uprave Mostar, jer je isti dan u Mostaru i u istoj satnici na rasporedu utakmica 30. kola BH Telecom Premijer lige BiH: HŠK „Zrinjski“-FK „Sloboda“ koja je okarakterizirana kao utakmica visokog rizika.

 

Sukladno Pravilniku o nogometnim natjecanjima NS/FS BiH i Propozicijama natjecanja Prve lige FBiH, Komisija za natjecanje NS FBiH je utvrdila da nema smetnji za donošenje odluke o promjeni termina utakmice a obzirom da je HNK "Čapljina" pismenim putem dostavio saglasnost o promjeni termina utakmice, te će se utakmica 26. kola Prve lige FBiH: HNK "Branitelj" - HNK "Čapljina" odigrati u novom terminu u subotu 14.05.2016. godine u Mostaru sa početkom u 17:00 sati.