Vijesti

Zaštita grba i logotipa Nogometnog saveza Federacije BiH

U cilju zaštite grba i logotipa NS FBiH kao intelektualnog vlasništva i suzbijanja svakog vida zloupotrebe institucije Saveza upozoravaju se svi pojedinci da nije dozvoljeno korištenje grba i loga NS FBiH u bilo koje svrhe, te da će protiv onih koji isto zlopupotrebljavaju biti pokrenut postupak kod nadležnih institucija.

Nogometni savez Federacije Bosne i Hercegovine obavještava sve posjetitelje web portala www.nsfbih.ba, da je navedena web stranica  jedini oficijelni web portal NS Federacije BiH.

 

 Također, obavještavamo sve čitatelje da Nogometni savez Federacije BiH od društvenih internetskih mreža koristi jedino Facebook profil koji možete pogledati na sljedećem linku facebook.com/NogometniSavez FederacijeBiH.

 

Sve ostale grupe ili stranice na društvenim mrežama koje koriste ime Saveza ili ime jednog od takmičenja u organizaciji Nogometnog saveza Federacije BiH su kopije i predstavljaju povredu autorskih prava i neovlašteno korištenje intelektualnog vlasništva, te će se protiv takvih pokrenuti postupak kod nadležnih institucija.