Vijesti

Sažetak utakmica HNK „Orašje“

HNK „Orašje“ je u jesenjem dijelu natjecateljske sezone 2018/2019 osvojio 21 bod, te zauzeo sedmu poziciju na tabeli Prve lige Federacije BiH.

Nakon 15 odigranih kola u prvom dijelu natjecanja HNK „Orašje“ ostvario je učinak od šest pobjeda, tri utakmice je odigrao neodlučnim rezultatom i upisao šest poraza, te zauzeo sedmu poziciju na tabeli Prve lige FBiH sa osvojenim 21 bodom, uz gol razliku 21:20.   

 

Nogometaši iz Orašja su najveću pobjedu ostvarili su u 5. kolu savladavši na domaćem terenu ekipu NK „Bosna“ rezultatom 3:0.

Tim iz Orašje je na domaćem terenu osvojio četrnaest bodova, ostvarivši četiri pobjede, dvije utakmice je odigrao neodlučnim rezultatom i na dvije utakmice je poražen, dok je na sedam utakmica odigranih na gostujućim terenima upisao dvije pobjede, jedan neodlučan rezultat i četiri poraza, te osvojio sedam bodova.  

 

U prvom dijelu sezone sa 6 postignutih zgoditaka Prgić Marko je prvi strijelac ekipe Orašja, a slijede ga Đurčević Drago sa 3 zgoditka i Fačić Eldin, Lugavić Kenan i Marković Tomislav sa po 2 postignuta zgoditka.

 

Video sažetak utakmica HNK „Orašje“ iz jesenjeg dijela sezone 2018/2019 u prilogu: