Vijesti

HNK Tomislav vodeći u obje konkurencije Omladinske lige BiH grupa Jug

Kadeti i juniori HNK Tomislav iz Tomislavgrada jesenji su prvaci Omladinske lige BIH grupa Jug.

HNK Tomislav je jedini klub u Omladinskoj ligi BiH kojem je uspjelo da prvi dio sezone završi na prvom mjestu u obje konkurencije.

 

Kadeti su na prvom mjestu završili sa 31 osvojenim bodom uz omjer 10 pobjeda i jedan nerješen rezultat i bez poraza sa gol razlikom 54:5, dok su juniori prvi dio sezone završili sa 27 bodova, devet pobjeda i jednim porazom te gol razikom 44 data i 8 primljenih golova. 

 

Drugoplasirani timovi, HŠK Posušje u kadetskoj i NK Gošk u juniorskoj imaju pet bodova manje od vodećeg, odnosno kadeti Posušja su osvojilli 26 bodova a juniori Goška 22. 

 

Od 54 postignuta gola za kadetsku selekciju, Domagoj Šiško je postigao 27 te je vodeći strijelac lige. Slijede ga Kraljević Tomislav (HŠK Posušje) sa 13 te Janjić Veljko (FK Leotar) sa 10 datih golova. 

 

Juniori Tomislava Bandić Josip i Šiško Branimir zajedno su postigli 30 golova za svoj tim, Budimir Ante 4 a svi ostali igrači 10 golova.

 

Bandić i Šiško su i najbolji strijelci ovog takmičenja, a prate ih Čuljak Gabrijel iz Gruda sa 9 golova i Milojević Đorđe iz FK Leotar Trebinje sa 8 postignutih zgoditaka. 

 

Sve rezultate i tabelu možete pogledati na sljedećem LINKU.