Vijesti

Jedan život više

Nogometni / Fudbalski savez BiH, zajedno sa Otvorenom mrežom, a uz pomoć i podršku naših vjernih partnera organizuje akciju humanitarnog karaktera "JEDAN ŽIVOT VIŠE".

Osnovni cilj projekta je skupiti određeni fond finansijiskih sredstava i proslijediti kompletan prihod od ovog projekta prema "Otvorenoj mreži" koja svaki dan pokušava da spasi život više.

 

Termin ovog velikog i humanog spektakla je 26.12.2012. godine (srijeda) u maloj dvorani Skenderija "D1" sa početkom u 18h. Cijena ulaznice - 2 KM

Veliki broj asova i humanih zvijezda je potvrdilo dolazak i nastupe na revijalnim utakmicama.Za sada, učešće su potvrdili:   Emir Spahić,  Elvir Bolić,   Muhamed Konjić, Faruk Hadžibegić, Sead Kajtaz, Vlatko Glavaš,  Vedin Musić, Mirza Varešanović, Edin Mujčin,  Bulent Biščević, Sedin Tanović,  Emir Granov,  Senad Repuh,  Niša Saveljić, Almir Tolja, Mehmed Alispahić, te niz drugih bivših i sadašnjih igrača, kao i veliki broj estradnih umjetnika.

 

Biti će odigrane će se 3 utakmice na kojima će suditi internacionalne sudije. Utakmice se igraju 2x20 minuta. Manifestacije počinje prvom utakmicom u kojoj se sastaju selekcije novinara (žene i muškarci) . Slijedeća utakmica počinje u 19h u kojoj se sastaju Selekcija NS/FS BIH i selekcija Otvorene mreže, a u 20 sati je utakmica u kojoj se sastaju BiH asovi. Utakmice će suditi internacionalne sudije sa FIFA znakom.

 

NS/FS BiH, kao društveno odgovorna organizacija, koja na različite načine, nizom akcija podržava socijalne i humane projekte, izdvojiće značajna finansijska sredstva za organizaciju ove manifestacije.

 

Interesovanje za ovu manifestaciju je veliko i očekuje se puna dvorana Skenderije. Cijene ulaznica su veoma popularne (2 KM), a svaki učesnik je istovremeno i kupac odredjenog broja ulaznica.