Vijesti

Program drugog-ponovljenog seminara za suce Prve i Druge lige NS FBiH

Shodno odluci Komisije za suce i suđenje NS FBiH, za suce Prve i Druge lige NS FBiH koji nisu zadovoljili ili nisu prisustvovali redovnom seminaru, 03. i 04.09.2013. godine bit će organiziran drugi-ponovljeni seminar.

U utorak i srijedu (03/04.09.2013. godine)  održat će se drugi-ponovljeni seminar za suce  Prve lige i Druge lige FBiH u Vogošći (hotel "Sunce"), a fitness test u srijedu (04.09.2013.) na stadionu Asim Ferhatović-Hase u 09:00.

 

Predavači na seminaru bit će predsjednik i dopredsjednik Komisije za suce i suđenje NS FBiH i predsjednik Komiteta za sudije i suđenje NS/FS BiH a fitness test će se održati pod nadzorom Stručnog tima Fakulteta za sport Sarajevo.

 

 

Nakon fitness testa komesari/povjerenici za suđenje Druge lige FBiH održat će sastanak sa sucima Druge lige FBiH i izvršiti pripremu za suđenje utakmica Druge lige FBiH.

 

U srijedu je zakazan i sastanak Komisije za suce i suđenje NS FBiH sa komesarima/povjerenicima Druge lige FBiH kada će biti izvršena i analiza održanog seminara.

 

PROGRAM SEMINARA

 

LISTA SUDACA KOJI NISU POLOŽILI FITNESS TEST

 

LISTA SUDACA KOJI NISU PRISTUPILI REDOVNOM SEMINARU